Stäng

Skötselråd

Borstarna åldras vackert

Vi vill att våra borstar ska sprida vardagsglädje länge i ditt hem. Med lite enkel skötsel åldras de vackert. Rengör borstarna med diskmedel och varmt vatten. Låt dem torka med borstbindlarna nedåt, och olja då och då träryggen. Vi rekommenderar matolja eller kokt kallpressad linolja.

Mjukbetong

Mjukbetong är ett unikt material som genom en liten tillsats av polymer (plast) blir tre gånger så elastisk som vanlig betong.
Mjukbetongen är inte så mjuk att den går att böja, det är fortfarande ett stenmaterial men känslan att ta i materialet är behaglig då den känns varm, mjuk och behaglig.
Mjukbetong innehåller inga miljöskadliga ämnen. Mjukbetongen gjuts av en relativt lättflytande massa som gör att ytan får en varierande släthet. Det blir dessutom oregelbundna färgskiftningar som bidrar till ett levande intryck. Bästa sättet att rengöra är med diskmedel, en mjuk diskborste i tagel och ljummet vatten torka därefter av med en diskhandduk.

Stickad ekologisk bomull

Den ekologisk bomullen har en fin glans och den stickade ytan ser lyxig ut och ger en skön peelingkänsla. Tvätta i 30 grader skontvätt och tumla ej. 

scroll